Română      Русский      English


Prima pagină  »  Despre Noi  »  Misiune
Misiune

 

Noi tindem să fim lideri în designul şi producerea mobilei edificînd parteneriate strategice cu designerii şi proiectanţi notorii. Noi muncim pentru a oferi soluţii de amenajare a spaţiului cu mobilier de cea mai înaltă calitate. Noi generăm consistent dezvoltarea controlabilă a companiei prin introducerea de produse noi de calitate superioară şi servicii excelente. Noi sporim capacitatea de producţie prin îmbunătăţirea proceselor inovatorii.

Noi tindem spre excelenţă în design în toată mobila noastră şi permament ne propunem sa introducem colecţii captivante cu produse contemporane individuale.


Vom continua să introducem practici durabile de business prin materiale, produse şi procese.


Noi echilibrăm profiturile noastre economice cu responsabilitate atît a mediului cît şi socială.

Scopul nostru este de a angaja persoane de mai înaltă calificare, dedicate şi motivate, cu o pasiune pentru mobilă şi capacitatea de a interpreta şi satisface toate nevoile clienţilor noştri. Angajaţii Crinela sunt trataţi cu respect şi integritate. Este mult mai eficient de a instrui şi păstra angajaţi buni decît sa-i inlocuim cu alţii. Noi creăm un mediu de lucru sigur şi menţinem o politică a uşilor deschise la nivelurile de management.


 


Prima pagină  »  Despre Noi  »  Misiune
Ultimele noutăţi

23.03.2016
Colectie noua de bucatarii!
23.03.2016
Colectie noua de dormitoare!
25.10.2014
Colectie noua de bucatarii!


© 2017 CRINELA - Inspirat din viaţă
Toate drepturile rezervate
Developed by Andrei Madan

 

PAGINA ÎN SUS

Total vizitatori unici: 54266   Total ieri: 337   Total azi: 246