// Despre noi | Crinela mobilă la comandă

(+373) 69 002 272
Viber/Whatsapp

Despre noi

Nu suntem pe piață de 100 ani, nici de 50 ani, nici măcar de 20. Avem puțin peste 16. Suntem tineri si neliniștiți!
Producem mobilă frumoasă, de calitate, pentru oameni. Ca să trăiască frumos!
Pentru că iubim oamenii! Și vrem să le oferim un produs excelent și o deservire excelentă.Tindem mereu să stabilim relații pe termen lung cu clienții noștri.
Investim constant în calitatea produselor prin tehnologii și inovații , sisteme de gestionare a calității produselor noastre, investim în parteneriate strategice și de durată, cu partenerii de bussines. Investim în instruirea continuă a echipei noastre, investim necontenit în comunicarea cu clientii noștri, activi și cei potențiali. Am investit și vom investi în imaginea companiei prin produse excelente, deservire înaltă, prin responsabilitate și implicare.
Toate aceste lucruri, cultivate de mai bine de 16 ani aduc plus-valoare oricărei entitați economice, dar și societații în general. 

Dar să vă zicem și de ce să optați pentru mobila de la CRINELA:
•    Lucrăm doar cu materiale de cea mai înaltă calitate, de la furnizori de încredere, verificați ani la rând și certificați pe plan internațional.
•    Folosim o gama foarte largă de materiale, după dorințile și bugetele clienților noștri, de la Pal melaminat, MDF vopsit, MDF Lami-Gloss, MDF acoperit cu furnir, lemn natural, HPL, sticlă, inox, ș.a.
•    Oferim fiecărui client un proiect personalizat, luând în calcul mai multe aspecte din viața lui. In proiectarea de bucătării ne interesează următoarele: cât este de ocupat, gătește mult și des, sau mănâncă mai des în oraș, preferințele în alimentație, are copii sau nu, este înalt sau scund,  este stângaci sau dreptaci, bucataria va fi utilizată la maxima ei eficiență sau va fi doar un obiect de decor, ca o confirmare pentru statut.
       Veți găsi o colecție frumoasă de modele  aici pe sait.
Toată mobila noastră,și mai ales cea de bucătărie, este planificată inteligent, cu respectarea recomandărilor anumitor experți, cum ar fi AMK-Grupul de lucru Bucătăria Moderna, care este un grup de experți germani din industrie și se ocupă de folosirea bucătăriei și designului ei. Deci, ei au elaborat un set de recomandări, pe care noi le credem foarte importante, pentru a primi o bucătărie intelegentă, ergonomică: prin amplasarea punctelor strategice de lucru la distanțe foarte mici, prin utilizarea anumitor sisteme de feronerie de ultimă generație, pentru a economisi energia Voastră în procesul de gătit, să nu obosiți prea mult, ci să aveti mai mult timp și energie pentru voi și pentru cei dragi.
Nu în ultimul rând acordam importanță majoră și designului mobilierului, creat de noi. Avem o echipă de designeri-proiectanți profesioniști și cu experiență, foarte creativi, care se  inspiră din viața de zi cu zi, din dorințele și visele clienților noștri, din colecțiile clasice de artă, din vizitarea multor expoziții și târguri de mobilă internaționale cum ar fi cele din Italia  Germania, Turcia, Ucraina, Rusia ș.a. dar și din continua lor instruire. Zi de zi căutam secretele perfecțiunii, urmărim tendințile, cercetam și învățăm pentru a fi și mai buni, pentru a vă propune produse de cea mai bună calitate, pentru a va oferi satisfacție maximă în utilizarea lor în orice zi a vieții D-voastră! Aceasta este filosofia noastră existențială!
Iar valorile companii sunt și vor fi mereu:
•    Clientul nostru este foarte important pentru noi. El este acea forța motrice, care ne face să avansăm, să creștem, să devenim mai buni. Lucrăm după o regulă de aur de la inceputuri “ Clientul nostru – stăpânul nostru”.
•    Lui, Clientului nostru, vrem să îi oferim Produse de calitate, create de Echipa,   care este fundamentul businessului nostru, prin dăruirea a tot ce este mai bun în noi!

Cu drag echipa CRINELA !