// Parteneri | Crinela mobilă la comandă

(+373) 69 002 272
Viber/Whatsapp

Parteneri

În decursul activităţii companiei s-au stabilit parteneriate strategice şi de lungă durată cu mai multe entităţi economice din Moldova, Europa şi chiar din întreaga lume. Acest fapt ne permite creşterea viabilităţii companiei, poziţionarea şi promovarea produselor pe pieţe strategice, îmbunătăţirea continuă a calităţii produselor, optimizarea tehnologică, dezvoltarea capacităţilor forţei de muncă şi sporirea accesului companiei la finanţare.

 Astfel compania colaborează de mai mult timp cu :

Franke Kitchen Systems este leader mondial în furnizarea sistemelor inteligente pentru bucătării casnice.

Colecţia Franke Solid Surface include chiuvete şi lavoare din acelaşi material din care este construit blatul, oferindu-vă o gamă imensă de opţiuni.

http://www.franke.com/countries/ro/ro/home.html

Dimplex North America Limited este lider mondial  în sistemele de încălzire electrice, oferind o gamă largă de produse rezidențiale, comerciale și industriale.

http://www.dimplex.com

Un furnizor de top de soluţii pe bază de polimeri în construcţii , industria auto şi industrie.

http://www.rehau.com

Gama de produse pentru industrie include plăci suport pe bază de lemn precum PAL, OSB şi MDF, dar şi cherestea tivită şi uscată. Produsele de bază sunt înnobilate cu decoruri şi suprafeţe moderne.

http://www.egger.com

Întreprindere care activează în toată lumea şi care este specializată în producţia de feronerii funcţionale pentru mobilă – în special pentru mobilă de bucătărie.

http://www.blum.com

Creează  combinaţia perfectă de tehnologii inteligente,  funcționalitate și design în materie de  sisteme de sertare și închideri lente, mânere decorative, precum uşi pliante și glisante. 

http://www.hettich.com

Produsul de bază este MDF-ul pe care este aplicat lac UV în mai multe straturi pe fața lucioasă, pe partea din spate este aplicată pelicula de melamină. Culoarea aplicată nu conține solvenți ceea ce face produsul sa fie ecologic. Suprafețele sunt rezistente la umiditate și sunt ușor de întreținut.

http://www.venni.md